این تنوع فرهنگی نشان دهنده تنوع تعداد کانسپت های است که شما می توانید برای رستوران خود داشته باشید. تنوع طلبی یکی از خصوصیات انسان است، در این بین امتحان کردن غذای اقلیم های متفاوت، هیجان و جذابیت زیادی دارد و در زندگی مدرن طرفداران خود را دارد. رایحه های درست خاطرات خوب گذشته را تدایی کرده و می توانند اشتهای افراد را بیشتر کنند چرا قدرت بویایی ما قوی تر از حد تصور است. چند رستوران می شناسید که با استفاده از این روش کسب و کار خود را سکه کرده اند؟ ایجاد فضاهای دنج و محل های مناسب برای نشستن جمع های خصوصی و دوستانه یا کاری در کافی شاپ ها بسیار مهم است و می تواند در رونق کافی شاپ و رستوران شما بسیار موثر باشد اگر بتوانید از یک نماد خاص برای کافی شاپ یا رستوران خود استفاده کنید این کار به برندسازی کافی شاپ تان کمک زیادی نماید زیرا مشتریان کافه و رستوران شما را با آن نماد به یاد می آورند و حتی شما از نام آن نماد نیز می توانید برای نام گذاری رستوران و کافی شاپ تان کمک بگیرید.
سقفهای پارچهای میتوانند انتخاب دوم شما باشند، البته به دلیل اینکه در فصل سرما در برابر برف و باران مقاومت زیادی ندارند، خرید آنها توصیه نمیشود. اگر عاشق میل کردن انواع اسنک همانند تست ژامبون، چیپس و پنیر یا انواع موس و کیک هستید، بهتر است این رستوران را برای تفریحات آخر هفته خود انتخاب کنید. همان طور که اشاره کردیم، قصر موج یک کافه رستوران با منویی متنوع اعم از انواع غذای ایرانی، فرنگی، دریایی، انواع نوشیدنی سرد و گرم، کیک و دسر است. 5. تزئینات دیوار بسیار مهم است، زیرا دیوارها بیشترین مساحت را در هر مکان اشغال می کنند و یک تزئین متمایز برای آنها ایجاد می کنند، و آنها را به یک عامل مهم در طراحی رستوران های سنتی متفاوت تبدیل می کند. همزمان با جذب و ورود مشتری به محیط، با دیدن گرما و صمیمیت موجود در فضا، احساس گرسنگی در آنها افزایش مییابد. طراحی رستوران در تبریز موضوعی نیست که با طراحی نمای رستوران یا طراحی داخلی رستوران اتمام یابد و به آنها خلاصه شود.
استودیو معماری بوم با مطالعات انجام داده و تکیه بر تجربه چندین ساله خود در این زمینه، همواره مشاوراتی را با کارفرمایان پروژه های رستورانی خود برای چینش نیروی انسانی و اینستالیشن رستوران انجام می دهد. LOT 1 Café, طراحی داخلی رستوران چوجی Bar & Restaurant نام رستورانی در سیدنی استرالیا است که علاوه بر رستوران، کافی شاپ نیز دارد. شاید این موضوع که انتخاب و چینش نیروی انسانی موضوعیت کافی برای مطرح شدن در پروسه طراحی را داشته باشد، از طرف بسیاری از افراد مضحک پنداشته بشود، ولیکن امری که بسیار جدی و مهم است، با توجه به نقش راهبری تیم معماری در پروسه ایجاد یک رستوران و برندینگ آن، مشورت مداوم و ایجاد هماهنگی بین تیم معماری و تیم مدیریتی رستوران در این مورد موضوعی ضروری به نظر میرسد که متاسفانه در پروژه های طراحی رستوران در تبریز زیاد به آن پرداخته نمی شود. کوزه هایی در قفسه ها و ظرف های کوبیده بر دیوار جلوه خاصی به دکوراسیون داخلی رستوران عربی داده است.دیوارها، سقف و ستون ها به خوبی تکمیل کننده طراحی خاورمیانه ای می باشد.میزو صندلی رستورانی با طراحی کلاسیک فضا را به زیبایی تکمیل نموده اند.
ناگفته نماند که در رستوران سنتی عمارت هم می توانید بر روی میزهای غذاخوری بنشینید و هم از تخت هایی که در داخل آب قرار گرفته اند و آب از زیر آن ها جاری می شود، جهت نشستن و میل یک وعده غذای خوشمزه و دوست داشتنی استفاده نمایید. مشخصه بارز طراحی دکوراسیون رستوران سنتی ایرانی استفاده از تخت های قدیمی و صندلی های چوبی با میزهای کوچک است. تخت های سنتی به دلیل ظاهر بسیار زیبا و دیدنی که دارند در طراحی دکوراسیون های کلاسیک رستوران ها، کافه ها، خانه ها و فضای باز استفاده می شوند. دقت به دکوراسیون پیشخوان در رستوران ها باعث جلب توجه مشتری خواهد شد به همین دلیل رستوران هایی هستند که در دکوراسیون رستوران خود، هزینه زیادی برای طراحی پیشخوان می کنند.
شما میتوانید با انجام چند کار کوچک طراحی ویژه و منحصر به فردی را ایجاد کنید. تمامی مواردی که برای موفقیت یک رستوران مشهور شده اند، عواملی غیر پاسخگو و قطعی هستند که با موفق کردن یک یا چند مورد خاص نتیجه گرفته شده است که آنها عوامل اصلی موفقیت و رونق یک رستوران هستند. هر مرحله از توسعه نیازمند ذهنیت بازاریابانه صحیح تیم طراحی است و این مورد برای توفیق یک پروژه طراحی رستوران کاملا ضروری است. افرادی که توانایی ها و ذهنیت مناسب برای فراهم آوردن تجارب دلنشین برای مشتریان رستوران مطابق با آنچه شما در کانسپت اولیه بدان رسیده اید.
اگر میخواهید برای دکوراسیون رستوران از چوب استفاده کنید، انتخاب خوبی کردهاید؛ زیرا استفاده از چوب در دکوراسیون رستوران سنتی سبب جذابیت آن شده و حس خوب و انرژی و گرمای برخواسته از چوب باعث جلب اقبال عمومی به رستورانتان میشود. این فقط رنگ و طرح لوگوی رستوران نیست که هویت برند را توصیف میکند، که داستان یک رستوران، کیفیت و نوع غذای ارائه شده، نوع خدمات مشتری که مدیران رستوران بدان پایبند هستند و ارزش های انسانی و اخلاقی یک مجموعه برند را توصیف میکند. انتخاب بر اساس توانایی و مهارت های نورد نظر؟ چگونه می توانیم افراد مناسب را انتخاب کنیم؟ برای همین قصد داریم تعدادی از آنها را به همراه عکس و مشخصات معرفی کنیم. این امر موجب شده است که ما خود را با افتخار یکی از متخصص ترین دفاتر تبریز در امر طراحی رستوران در تبریز معرفی کنیم. طراحی رستوران در تبریز از فاکتورهای بسیاری تاثیر می پذیرد که در صدر آنها میتوان به نبود ثبات در قیمت کالاهای اساسی مربوط به ساخت و اجرای رستوران اشاره کرد که هرگونه پیش بینی و خوانش ذهنی هزینه ها را قبل از اجرای یک پروژه دشوار می کند.
کانسپت های متمایز در طراحی رستوران، تمهیدات مفصلی برای احساسات به وسیله ایجاد یک روح و احساس منحصر به فرد دارد که این امر مستلزم گذر از مبانی پایه است. عطری که در عرصه اصلی رستوران می پیچد، نورپردازی که فضا را روشن می کند، موسیقی جاری در فضا، مزه و طعم غذای سرو شده و یا ظاهر و آراستگی که با غذای سرو شده ارائه می شود، در تشخص رستوران و روح آن تاثیر دارد. این بدان معناست که باید مجموعه ای از شعارها برای مشتریان ارائه شود که در هر محصول رستوران، مجموعه رستوران تلاش به انجام آن دارند.
برای الهام بخشیدن به شما در ادامه چند سبک طراحی کافی شاپ را میآوریم. اگر میخواهید چند بخش از رستوران را با تعدادی دیوار از همدیگر مجزا کنید، میتوانید درون دیوارها پنجرهای تعبیه نمایید تا هم به زیبایی محیط کمک کنند و هم حس گرفتگی و محصور بودن به افراد ندهند. به طور کلی در هر پروژه طراحی رستوران، چند فضای اصلی وجود دارد که هنگام طراحی پلان رستوران باید مورد بررسی قرار بگیرند. تمامی آن چه به عنوان کلید موفقیت در طراحی رستوران مطرح می شود بازتاب مخرج مشترک تمامی عوامل و فاکتورهای تاثیرگذار در موفقیت رستوران است. واقعیت این است که اگر بخواهیم عوامل موفقیت رستوران های بیشماری را که موفق محسوب می شوند بررسی کنیم، میبینیم همه کلید های موفقیت آنها حول موضوع کانسپت می چرخد.
این موضوع بسیار به منظره و ذهنیت ربط دارد. به عبارتی دیگر همه چیز باهم مرتبط هستند. نهایتا همه چیز به فضاسازی مربوط است. به این ترتیب شما می توانید در هر لحظه چیز جدیدی را تجربه کنید و آزمایش کنید و شگفت زده شوید. میز سلف سرویس بایستی در جایی از رستوران قرار بگیرید که تمامی مشتریها بتوانند با آسودگی از آن استفاده نمایند. پیکربندی رستوران هم به ساز و کار موجود در رستوران دخالت می کند و هم ارتباط برند رستوران با مشتریان را تنظیم می کند. کووید 19 موجب شد تا برای ایمنی و سلامت مشتریان رستوران ها و کافه ها، قوانین و استراتژی هایی در نظر گرفته شود که مهم ترین آن فاصله اجتماعی است که باید هنگام چیدن میز و صندلی ها به آن توجه ویژه ای شود.
رستوران باربد دو سالن مجزا دارد که در یکی از آنها هر شب موسیقی زنده اجرا میشود. شاید به فکر افتتاح یک کافه رستوران هستید یا قصد دارید کافه رستوران خود را بازسازی کنید. شاید باورپذیر نباشد ولی بسیاری از پروژه های رستورانی قبل از افتتاح با شکست مواجه می شوند. استودیو معماری بوم با سابقه موفق در طراحی و اجرای رستوران های بزرگ و کوچک، طراحی رستوران ارزان ، ساخت رستوران ارزان و سایر پروژه های طراحی و ساخت رستوران در تبریز ،می تواند انتخابی مناسب برای سپردن مسئولیت های طراحی و ساخت پروژه های رستورانی باشد. اینکه مشتری پس از ورود به چه فضایی وارد می شود را باید در پلان رستوران خود در نظر بگیرید. مرحله طراحی پلان رستوران ، در واقع معمارانه ترین بخش ماجرا است که توسط معماران انجام میگیرد و طی دو یا سه مرحله با کارفرمایان بررسی شده و همچنین در جلسه ای با حضور کارفرمایان و کل تیم برندینگ رستوران این طرح بررسی می شود. خبرگان این موضوع، طراحی رستوران را موضوعی چند مرحله ای و لایه لایه می دانند و آغاز لکه گذاری رستوران را تقسیم فضای کاری و فضای عمومی بر اساس کانسپت اولیه و شرایط ملک مورد استفاده می دانند.