براساس اطلاعات سرپرست وبینار «ژو» از تیم تحقیقاتی علوم کشاورزی آکادمی چین، این ژن می تواند همزمان موجب بهبود ظرفیت فتوسنتز و استفاده موثر از نیتروژن در برنج شود.
این محقق چینی گفت، آزمایش ها بر روی این ژن در دانه های برنج از سال ۲۰۱۸ در پکن، سانیا از استان هانیان و هانگژو مرکز استان ژنجیان انجام شده است.
براساس این تحقیقات، رشد برنج ۱۳ روز زودتر از زمان همیشگی به پایان می رسد و این ژن همچنین در رشد و کاهش زمان شکوفایی در گندم نیز موثر است. تخمین زده می شود ظرفیت تولید برنج، گندم و ذرت در چین با بیش از ۲۰ درصد رشد تا سال ۲۰۳۰ به آماده کردن مواد غذایی برای یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون نفر در این کشور کمک کند.
درمجموع این کشف به ویژه در زمان گذراندن چالشهای دوران پس از همهگیری ویروس کرونا و تغییرات اقلیمی که منجر به کمبود موادغذایی در سراسر جهان شده است بسیار موثر و مفید خواهد بود.